Кошница:  0 0.00 лв.

Tren-Ace Titan Healthcare тренболон ацетат

В наличност
10 ампули
Това е препарат, който най-често Българските спортисти го наричат
виж повече +
70.00 лв.
Описание

Това е препарат, който най-често Българските спортисти го наричат Параболан който се характеризира с относително бърз и достатъчно мощен ефект. Tren-Ace (или Тренболон Ацетат) от Titan Healthcare е анаболно-андрогенен стероид, разработен за парентерално приложение (интрамускулно инжектиране). Като допинг спортистите го приемат главно в курсове за увеличаване на силата или за релеф. Целта е повишаване на издръжливостта и увеличаване на здравината и качествения растеж на мускулите без задържане на вода и натрупване на мазнини, съответно.

Тренболон ацетат - активната съставка на продукта - не е новост за тукашните спортисти. Много хора не знаят, че първоначално стероидът е бил разработен не за спорт, а за ветеринарна употреба: Параболан естерите, включително ацетат и енантат, първоначално са синтезирани, за да бъдат използвани във ветеринарната медицина; също така някои аналози (хексахидробензил карбонат) имат показания за употреба в традиционната медицина.

С какво Tren-Ace е полезен на спортистите? С правилно провеждане на стероиден цикъл, за кратко време той насърчава покачването на чистата мускулна маса, изгарянето на мазнините, орелефяването на мускулите, повишава  ефективността, увеличава либидото. Ето защо е толкова високо ценен и от любителите и от професионалните спортисти.

На кого може да се препоръча Tren-Ace от Titan Healthcare?

Препаратът не е предназначен за начинаещи или за жени спортистки. Той е мощен анаболен и андрогенен стероид, което го прави не особено подходящ за приемане, ако това е първата Ви подобна добавка. Жените също трябва да го избягват поради възможността за маскулинизация на тялото: акне, тревожност, задълбочаване на гласа, повишено окосмяването по тялото и други симптоми.
 

Стероиден цикъл с Тренболон Ацетат

Продължителността на стероидния цикъл е умерена (в рамките на 4-8 седмици), през който се правят интрамускулни инжекции на всеки 2-3 дни. След прилагане продукта остава активен в продължение на 1-2 дни, което определя посочената честота на употреба. Оптималните дози Trenbolone Acetate Titan Healthcare се избират индивидуално от обучаемия. Средни стойности - на всеки 2-3 дни се поставя по 1-2 ампули. Тренболонът Ацетат е достатъчно силен, за да гарантира видими резултати сами, но обикновено се използва в комбинация, за да постигне максимален напредък.

Да разгледаме някои примери от комбинирани стероидни цикли:

1) Параболан + тестостерон пропионат + оксандролон в период 6-7 седмици (за увеличаване на сухата мускулна маса).
2) Параболан + тестостерон пропионат + кленбутерол също за 6-7 седмици (цикъл за релеф). Курсът не е за начинаещи.
3) Параболан + тестостерон ципионат + примоболан за 8 седмици. Това е друга ефективна комбинация от стероиди за релеф. Този курс е предназначен и за спортисти, опитни със спортната фармакология.
 

Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7