Кошница:  0 0.00 лв.
Тренболон Енантат - Elbrus

Тренболон Енантат - Elbrus

Мощен анаболен стероид за по-силно изразени мускули   Едно от основните свойства на Trenb..

88.00 лв.

Тренболон Ацетат - Magnus

Тренболон Ацетат - Magnus

Мощен анаболен стероид за по-силно изразени мускулиТренболон ацетат представлява инжекционен стероид..

60.00 лв.

Тренболон Ацетат - Elbrus

Тренболон Ацетат - Elbrus

Мощен анаболен стероид за по-силно изразени мускули   Тренболон ацетат представлява инжек..

82.00 лв.

Тренболон Енантат Biotech Beijing

Тренболон Енантат Biotech Beijing

Нашият онлайн магазин за анаболни стероиди Bulsteroid.com ви позволява да закупите тренболон (Trenbo..

46.00 лв.

Тренболон Ацетат Biotech Beijing

Тренболон Ацетат Biotech Beijing

Нашият онлайн магазин за анаболни стероиди Bulsteroid.com ви позволява да закупите тренболон (Trenbo..

47.00 лв.

Tren E 200 (Evo Genetics) Тренболон Енантат

Tren E 200 (Evo Genetics) Тренболон Енантат

Tren E 200 от Evo Genetics е тренболон енантат, мощен и дълго действащ анаболен стероид, произведен ..

42.00 лв.

Tren A 100 (Evo Genetics) Тренболон Ацетат

Tren A 100 (Evo Genetics) Тренболон Ацетат

Trenbolone Acetate (100 mg) е мощен анаболен и андрогенен стероид, произведено от Evo Genetics (EG)...

43.00 лв.

Tren-Ace Titan Healthcare тренболон ацетат

Tren-Ace Titan Healthcare тренболон ацетат

Това е препарат, който най-често Българските спортисти го наричат Параболан който се характеризира с..

70.00 лв.

Параболан – най-мощния анаболен стероид


Параболан е търговското наименование на анаболния стероид Тренболон. Това е най-силния инжекционен стероид, използван от културисти, спортисти и фитнес трениращи. Той води до ускорен мускулен растеж и повишава значително силата.
Описание на Параболан - Тренболон


Параболан (Trenbolone) представлява модифицирана версия на Нандролон. Има 5 пъти по-силен анаболен ефект от тестостерона. Активира силно андрогенните рецептори и води до усилено наддаване на тегло и мускулен растеж.


Основната разлика между Тренболон и Нандролон е във входа на двойната връзка между въглеродни атоми 9 и 11, поради което Параболан не ароматизира и не се преобразува в естроген.


История на Параболан - Тренболон


За пръв път Тренболон е описан през 1967 година, но е пуснат за продажба няколко години по-късно от компания British Dragon. Първоначално се е използвал във ветеринарната медицина за увеличаване размера и теглото на добитъка. По-късно френската фармацевтична компания Negma създава първата версия, подходяща за хора, но през 1997 година производството е прекратено.


Действие и приложение на Параболан


Параболан притежава много силни анаболни и андрогенни ефекти. Заради липсата на ароматизация, водна задръжка почти няма и качената мускулна маса е чиста и качествена без подкожни мазнини. Придава плътност и релеф на мускулатурата и помага за изчистване на мазнините без екстремни диети.
Продуктът е много подходящ за бързо натрупване на мускулна маса и сила, подобрява спортните постижения и постига изключителни резултати за много кратко време. 


Подобно на другите анаболни стероиди, Параболан стимулира синтеза на протеини и задържането на калий, фосфор, сяра, калций в организма, които укрепват мускулите и костите. Повишава броя на червените кръвни клетки и снабдява тялото с допълнително количество кислород, енергия и издръжливост. Спортните показатели нарастват значително и то за кратък период от време. 


Високото ниво на андрогени в отсъствието на излишък от естроген, ускоряват изгарянето на телесните мазнини.


Параболан бързо подобрява спортните постижения, но използван самостоятелно не повлиява драстично теглото. С него може да получите твърдост и плътност на мускулите, които не могат да се постигнат с нито един друг стероид. Може да се комбинира с почти всички анаболи и в зависимост от търсения резултат – да се сдобиете с голяма и плътна мускулна маса или с релефна и атлетична мускулатура без мазнини.


За един 8 седмичен цикъл може да качите до 10 кг. мускулна маса. Това, разбира се, ще се случи, ако съчетаете Тренболон с правилния хранителен режим и ефективна тренировъчна програма.
Препаратът повишава нивата на инсулиноподобния растежен фактор IGF, който оказва влияние на растежа на тъканите. Той оказва силен анаболен ефект върху тялото и значително увеличава обема на мускулите.


Положителни ефекти от прием на Параболан:


  • Придобиване на чиста мускулна маса без задръжка на вода
  • Придава релефен вид на мускулите без подкожни мазнини
  • Увеличава силата и издръжливостта
  • Подобрява значително спортните постижения
  • Ускорява изгарянето на мазнините
  • Поддържа високи нива на азот в тялото
  • Потиска катаболните процеси, причиняващи загуба на мускулна тъкан
  • Най-мощния инжекционен стероид, който осигурява забележителни и бързи резултати.


Как се използва Параболан?


Препоръчителните дози за мъже варират от 100 до 400 мг. на седмица, разделени в два или три приема. Един цикъл продължава от 6 до 10 седмици (средно 8 седмици). Този прием е напълно достатъчен за да повиши мускулната маса и сила, без риск от странични ефекти.
При по-дълъг прием или по-големи дози, вероятността от нежелани реакции нараства.


В цикъл за релеф, Параболан може да се комбинира с Винстрол. Ако целите солидно увеличаване на теглото и обема на мускулната маса, може да включите Болденон. В цикъл за покачване на мускулна маса може да се комбинира и с Тестостерон.


  • Желателно е дозата да се увеличава постепенно. Препаратът се инжектира в мускулите.
  • Поради силния си андрогенен ефект, Параболан не се препоръчва за жени.


Спортисти, на които им предстои допинг тест е нужно да знаят, че Параболан може да бъде открит в кръвта до 3 седмици след последния прием.


Приеман в препоръчителните дози и с нормално времетраене на цикъла, Тренболон не потиска много собственото производство на тестостерон. Въпреки това при излизане от цикъл е желателно да използвате следстероидна терапия за да възстановите максимално бързо хормоналния баланс.


Параболан – странични ефекти


Параболан не проявява естрогенова активност, но засяга прогестероновите рецептори. Това може да доведе до временно потискане производството на тестостерон и увеличаване на гърдите. Използването на антиестрогени ще предотврати появата на гинекомастия.


Продуктът може да се отрази неблагоприятно на холестерола в кръвта. Също така е възможно да повлияе на кръвното налягане и триглицеридите.


Може да се наблюдават и странични ефекти като акне, мазна кожа, косопад, агресивно поведение.Защо да купите Параболан от bulsteroid.com?


Ние предлагаме качествени и 100% оригинални продукти на изгодни цени, бърза и анонимна доставка. Всички продукти са сертифицирани, което гарантира техния произход, ефективност и безопасност. 
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7