Кошница:  0 0.00 лв.

Dros P 200 (Evo Genetics) Мастерон

В наличност
10 милилитра флакон
Drostanolone Propionate е произведен от Evo Genetics Co, добре познат на много спортисти от Европа. Като спортен стероид, той обикновено се използва като основа при стероидни ц
виж повече +
36.00 лв.
Описание

Drostanolone Propionate е произведен от Evo Genetics Co, добре познат на много спортисти от Европа. Като спортен стероид, той обикновено се използва като основа при стероидни цикли за релеф или като компонент на курсове за увеличаване на силата и масата. Отличава се с кратък период на действие и се характеризира със силен андрогенен ефект. За спортни цели се препоръчва изключително за мъже.
 

Подробности за свойствата на Dros P 200

Дростанолон пропионатът е един от кратките стероидни естери, представени както под формата на самостоятелен препарат, така и като част от смеси. Две други естери на дростанолона, дипропионат и енантат имат по-дълго действие. И ако разликата между пропионат (полуживот е 1-2 дни) и дипропионат (полуживотът е 2-3 дни) е незначителна, тогава между пропионат и енантат (полуживот е 5-7 дни) разликата е значителна.
В структурно отношение Drostanolone Propionate U.S.P. е модификация на дихидротестостерон (ДХТ).

Всъщност това е стероиден хормон, който се характеризира със силен андрогенен ефект и умерен анаболен ефект.

Стероиден профил на продукта Мастерон: превръщане в естроген (ароматизиране) - липсва; намаляване на ендогенното производство на тестостерон (потискане на функцията на HPTA) - умерено; чернодробна токсичност (хепатотоксичност) - липсваща или минимална; прекомерно задържане на течности в мускулите (натрупване на вода) - липсва; прогестогенно действие - (прогестинови свойства) отсъства.

Курсът с Drostanolone Propionate главно допринася за изграждането на висококачествени мускули. Неговият ефект се изразява в изгаряне на подкожната мастна тъкан, развитие на релефност и отсичане на мускулите, растеж на силовите показатели, увеличаване на работоспособността без изразено увеличаване на теглото. Ето защо, продукта е много търсен не само в силовите спортове, но и в бойните изкуства, дори и в леката атлетика, където се използва за подобряване на физическата подготовка без увеличаване на телесното тегло.

Страничните ефекти на мастерона са редки и преминаващи, ако изключим противопоказания и следваме препоръките. Възможни са предимно андрогенни усложнения. Например: повишена агресия, раздразнителност, акне, плешивост и атрофия на тестисите.

Ние подчертаваме, че дростанолонът (неговите естери) е неароматизиращ  стероид (не се превръща в естрогени). Освен това той предполага наличието на антиестрогенни свойства, които предотвратяват образуването на съответните странични ефекти. За справка: повишената естрогенна активност може да бъде причина за развитието на липомастия или гинекомастия.
 

Стероиден цикъл с Dros P 200 (Мастерон) от Evo Genetics

Препаратите на основата на дростанолон пропионат за спортни цели се използват в дълги курсове, по време на които се извършват инжекции систематично. Средно, това са цикли с продължителност от 4 до осем седмици и инжекции с честота веднъж на всеки 2-3 дни. Стероидът обикновено не се използва по-дълго или по-често поради риск от увеличаване на страничните ефекти.

Работните дози на Drostanolone Propionate U.S.P. се избират индивидуално. При мъжете в повечето случаи е достатъчна доза от 100 mg (1 ml). Противопоказан е при жени, тъй като дори минималната доза (по-малко от 100 mg) може да доведе до натрупване на вирилизиращи симптоми: загрубяване на гласа, повишено окосмение по тялото, повишена агресия и т.н.

За максимален ефект е по-добре да не се злоупотребява, а да се използва лекарството в комбинация с други стероидни хормони. Например, той върви добре с тестостерон, който спортистите по целия свят активно използват.

Можете да разгледате следните няколко примера:               

 
● С тестостерон пропионат и кленбутерол хидрохлорид (кетотифен за повишаване на действието и предотвратяване на странични ефекти). Това е доста прост курс за релеф, който може да се препоръча за начинаещи или средно квалифицирани атлети.
● С тестостерон пропионат в края на курса (основното лекарство е тестостерон енантат тренболон енантат). Една от най-популярните комбинации за фиксиране на резултатите в периода на изход. Работен пакет от стероиди, който многократно е доказал своето положително въздействие.
 
С тестостерон пропионат и оксандролон. Подобно на първия пример, този куп стероиди е предназначен за начинаещи и следно напреднали спортисти, основната цел на които е изграждането на твърди и релефни мускули.

След завършване на курса с Drostanolone Propionate U.S.P., ако не е осигурен мост, като правило, трябва да се приложи пост курсова терапия. Тя е насочена към предотвратяване на страничните ефекти и фиксиране на резултатите и се основава на приема на тамоксифен или кломифен цитрат.
 

Мнения за Дростанолон Пропионат (Dros P 200).

Какви точно са мненията за Drostanolone пропионат за инжектиране? Накратко, стероидът получава добри оценки в пространството. Често го описват с изрази като „без недостатъци“, „работещ“, „много добър“ и т.н. Положителните мнения, които можете да прочетете за този продукт като цяло се отнасят за цялата продуктова линия на Evo Genetics. Компанията за кратко време получи подкрепата на местните атлети. Мнозина я наричат ​​една от най-добрите компании на фармацевтичния пазар. 

Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7