Кошница:  0 0.00 лв.
  • Мастерон Biotech Beijing

Мастерон Biotech Beijing

В наличност
10 мл флакон
Нуждаете се от мощен и безопасен анабол за изгаряне на мазнини? Най-добрият избор в този случай би било зак
виж повече +
44.00 лв.
Описание

Нуждаете се от мощен и безопасен анабол за изгаряне на мазнини? Най-добрият избор в този случай би било закупуването на Drostanolone Propionate, който се произвежда от компания Biotech Beijing.

С всеки изминал ден Drostanolone Propionate (Мастерон) набира все по-голяма популярност. Най-напред лекарството е било известно сред спортистите, тъй като води до натрупването на течност в тялото и по този начин позволява да се натрупа качествена мускулатура.

Също така, активните компоненти дават допълнителна издръжливост на културиста, което е много важно при стриктно спазване на диета с ниско съдържание на въглехидрати. Според отзивите на много от спортистите, които употребяват препарата, издръжливостта нараства съвсем забележимо.

Друго несъмнено предимство на курса с Дростанолона е, че прави препарата почти неуловим на допинг контрола.

 

Ефективност - Мастерон

Предимно културистите са тези, които решават да закупят Мастерон поради неговата ефективност в курсовете, предназначени за набор на висококачествена мускулна маса. Приемайки лекарството в доза, препоръчана от специалист, можете да разчитате на следните ефекти:
 
Увеличаване на показателите за мощност;
Издръжливост;
Повишена ефективност от интензивните тренировки;
Добиване на добър на мускулен релеф.
 

Препоръки за употреба

Като се има предвид, че Мастерона има полуживот до две седмици, се препоръчва лекарството да се приема не повече от два пъти седмично, при средна доза от 200 милилитра. Позволено е да се използва комбинация от лекарството с Винстрол или Анавар в курсове, предназначени за релеф. За да получат качествени мускули, културистите използват курс от Drostanolone Enanthate със Sustanon при максимална седмична доза от 750 мг.
 

Нежелани реакции

Определено има причина Мастерона от Биотеч да бъде категоризиран като ефективен, но безопасен стероид. Лекарството абсолютно оправдава високата си цена за много от културистите. Многобройните изследвания на учени не са открили увеличение на простатата по време на приема на лекарството. В изключителни случаи е възможно да получите нежелани реакции като:

• Алопеция;
• Акне.
 
Нашият онлайн магазин предлага да закупите лекарството при изгодни условия на доставка, като едновременно с това ще останете очаровани от цената, която можем да предложим в сравнение с тази на нашите конкуренти.Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Masteron 10amp/100mg Malay Tiger
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7