Кошница:  0 0.00 лв.

Masteron 10amp/100mg Malay Tiger

Out Of Stock
10 ампули 1ml/100mg
Masteron - е стероид, който е подобен на действието на DHT и в действителност е негово производно.
виж повече +
87.00 лв.
Описание

Masteron - е стероид, който е подобен на действието на DHT и в действителност е негово производно. Masteron - е най-силният андроген с умерено анаболна активност. Aктивно лекарствено вещество не притежава естрогенни свойства, който позволяват да се използва широко в културизма.

Стероидният медикам често се използва от културисти преди състезание когато целта е мускулна плътност. Masteron Malay Tiger най-често се използва от спортисти, които желаят изразен и качествен мускулен релеф.

 
Професионалните атлети обичат да изполват, защото притежава редица положителни свойства: има диуретичен ефект върху тялото, бързо възстановява мускулите след тежки тренировки, допринася за добра дефиниция на мускулите. Един цъкъл с мастерон може да намали телесните мазнини с 6 до 8 процента.

Какви ефекти можем да очакваме от Masteron Malay Tiger


● Увеличаване на твърдостта и еластичността на мускулите; 
● Значително намаляване на мазнините; 
● Покачване на чиста мускулна маса;
● Изхвърляне на излишната течност от мускулните клетки;  
 
Този анаболен стероид най-често се използва в комбинация с други продукти, за да се постигне по-голям ефект: станозолол или най-често тестостерон. Ние препоръчваме комбинацията със стромба, защото тогава се оформя добър анаболен ефект и така процентът на взаимодействие с рецептора андроген е много слаб като по този начин се допринася за понижаването на SHBG, което впоследствие може да доведе синергичен ефект.
 
Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Мастерон Biotech Beijing
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7