Drostanolon Propionat 10ml/100mg Lyka Labs Masteron

Drostanolon Propionat 10ml/100mg Lyka Labs

Drostanol произведен от индийската компания Lyka Labs. Това е стероид, който е включен в "фармакологичната кошница" на много културисти и щангисти. Активната съставка е Дростанолон дипропионат (Drostanolone dypropionate). Използването му в силовите спортове помага за получаване на плътност и мускулна ригидност - подобряване на качеството на мускулите. Drostanol ефективно се използва и за силова издръжливост (например в леката атлетика борба, бокс и др.) като това се дължи на факта, че придобитата чиста мускулна маса остава за дълго време.
 

Masteron Lyka Labs

Лекарството се препоръчва за професионалисти, но също така и за аматьори. Drostanol не принадлежи към списъка на мощните анаболни стероиди. Неговите странични ефекти са минимални и се срещат само при злоупотреба на препоръчаните дози.
 

Действие Drostanol от Lyka Labs

Използва се в стероидни цикли насочени към изсушаване (релеф). В тези спортове (културизъм, бодибилдинг), където определящ фактор е липсата на мазнините, без Drostanol подготовката на един спортист ще е много трудна. Ако пък един атлет се подготвя за състезания, включително дори използван индивидуално неговото прилагане ще даде желания ефект. Мазнините могат да бъдат намалени с около 5-7 процента.
Тъй като количеството на мазнините, когато приемате Drostanol Depot намалява, а мускулите стават по-твърди и силни, можете да придобиете едно красиво и релефно тяло за кратък период от време. Мастерон от Lyka Labs набляга на следните полужителни ефекти:
Повишената мускулна плътност.
Запазване на получените резултати дори и след спиране на лекарството.
Drostanolone е модификация на дихидротестостерон. Отличителната черта на лекарството е, че въпреки че няма силен анаболен ефект и значително андрогенен ефект (т.е. нисък анаболен индекс), лекарството не е способно да предизвика ароматизиране. Drostanol също повишава концентрацията на тестостерон в кръвта, поради факта, че се присъединява към глобулина.

 
Как да приемате Drostanol

 
Drostanol-100 се приема в зависимост от вашия пол, спорт и конкретни цели. Инжектирането се прилага през ден или на всеки трети ден: в действителност, това е стандартната схема за всеки пропионат. Високата честота на инжектиране има както положителни, така и отрицателни аспекти: честите инжекции могат да ви причинят някои трудности, обаче лекарството започва да действа почти мигновено и бързо се отделя от тялото. Това дава възможност на спортистите да го използват да непосредствено преди състезание.
Цикалът с Masteron Lyka Labs е с продължителност от 6 до 12 седмици. Препоръчителната седмична доза е от 300 до 500 милиграма. Това означава, че ще трябва да го поставяте на всеки 2-3 дни. За по-изразен ефект Drostanol Depot може да се комбинира с Оксандролон или Винстрол. Ако целта е максимално покачване на мускулна маса, включете тестостерон енантат, но имайте предвид, че едновременната употреба на тези две лекарства значително потиска секрецията на тестостерон в организма.

 
Странични ефекти

Както бе споменато по-горе, поради високите андрогенни ефекти, лекарството добре изгаря мазнините, но също и увеличава вероятността от странични ефекти. Страничните ефекти от Drostanol Depot са изявими предимно при жени. За да се избегне вирилизация, жените не трябва да надвишава дозата от 25 мг на всеки трети ден. При мъжете при значително увеличаване на препоръчителната доза може да се развие хипертрофия на простатата или световъртеж.

 
Коментари за Drostanol

Коментарите за Drostanol Depot показват следното: по-голямата част от хората са доволни от ефекта - размерът на покачване на тегло, липса на странични реакции. Единствената забележка към Drostanolone - е неговата цена. Като се имат предвид многото положителни отзиви за Drostanol, като цяло може да се характеризира като отличен и безопасен гъвкав анаболен стероид.
 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×