Кошница:  0 0.00 лв.

Nand D (Evo Genetics) Нандролон Деканоат

В наличност
10 милилитра флакон
Nand D 200 (още - Nandrolone Decanoate Injection USP) е нандролон деканоат, който се произвежда в Англия. Той е произведен от Evo Genetics Co
виж повече +
36.00 лв.
Описание

Nand D 200 (още - Nandrolone Decanoate Injection USP) е нандролон деканоат, който се произвежда в Англия. Той е произведен от Evo Genetics Co (също EG pharma), компания добре позната на много от нашите спортисти. Като спортен стероид, той се използва предимно курсове за покачване на мускулната маса, когато спортистът има за задача да увеличи мускулите и да укрепи тялото си.
 

Свойства на Нандролон Деканоат Evo Genetics

Нандролон деканоат, което е и активната съставка на лекарството, е разработка на компанията Organon. Стероидът е синтезиран през 60-те години на 20-ти век, и почти веднага след клиничните проучвания, започва да се продава под търговското наименование Deca-Durabolin. Първоначално се използва само като лекарство: при показания за болести от остеопороза до мускулна дистрофия. Днес обаче Деката, както още се нарича, е разпространен най-вече като спортен допинг: по-специално – много се търси от запалените по железните спортове.

Структурно, Nandrolone Decanoate за инжектиране е най-близо до дългодействащите тестостеронови препарати, ако не се взимат предвид останалите естери на нандролона. Основната разлика в структурата на молекулата е отсъствието на първия и присъствието на втория въглероден атом на 19-та позиция. По своята същност, ако се сравнява с дългодействащите тестостеронови лекарства, Дека е силен стероиден анабол и слаб андроген.
Nand D 200 Evo Genetics е стероид с удължено действие.

Ефектът след инжектирането се показва на 4-ия ден, достига най-високата си точка към шестия – осмия ден и продължава най-малко 2-3 седмици след края на приема. Ето защо, по време на курса с лекарството не се изисква постоянно инжектиране. Обикновено са достатъчни 2 инжекции в различни дни от седмицата.
 

Системната употреба на нандролон деканоат допринася за:


Увеличаване на мускулите;
Укрепване на костната система;
Лечение на сухожилията и ставите;
Увеличаване на силата;
увеличаване на издръжливостта;
ускорено възстановяване;
Укрепване на имунитета.
 
Потенциални странични ефекти: андрогенни, прогестогенни и естрогенни. Когато тялото е предразположено и освен това се злоупотребява с препарата, възможни са следните странични ефекти: прекомерно задържане на вода в мускулите, акне, повишена агресия, плешивост, високо кръвно налягане, тестикуларна атрофия, гинекомастия и редица други усложнения.

Когато са налице странични ефекти, не е излишно да използвате блокер на пролактин, за да минимизирате рисковете, а също така и тестостеронов бустер.
Nand D за инжектиране - стероиден профил: HPTA потискане (намаляване на естественото производство на тестостерон) - да (силно изразено); прогестогенна активност (връзка с прогестини) - да (умерена); ароматизиране (превръщане в естроген) - да (слабо); анаболни и андрогенни индекси - съответно 150% и 30% (от тези на ендогенния тестостерон).
 

Стероиден цикъл с нандролон деканоат (Nand D 200 Evo Genetics)

Използването на стероиди се извършва чрез дълги курсове, по време на които системно се извършват инжекции. Средно това са цикли с продължителност от 8 до 12 седмици и инжекции с честота 1-3 пъти седмично.
Работните дози на инжектиране на нандролон деканоат трябва да се подбират индивидуално. Ако трябва да използваме приблизителните до оптималните стойности, то те са 250-500 мг (1-2 мл) на седмица.

Това е препоръчителният диапазон на дозиране при мъжете. За жените нандролонови естери не се препоръчват, тъй като те могат да провокират вирилизация, дори когато се използва минималната доза.

За по-добър ефект, нандролон деканоатът може да се използва в комбинация с други стероидни хормони, например с метан, болденон, метенолон или тестостерон, в зависимост от задачите на спортиста. Не е тайна, че нандролон деканоатът се комбинира ефективно с разнообразна, но актуална спортна фармакология, която състезателите по целия свят доброволно използват.
 

Можете да разгледате следните 2 примера:

 
● 1. Дека от Evo Genetics + тестостерон енантат за 8-10 седмици (тестостерон пропионат + дростанолон пропионат на изхода - 3 седмици). Тази мощна комбинация от стероиди е предназначена за спортисти с високо ниво на опит. Тя ще позволи да се постигне ясно изразено повишаване на силата и нарастването на теглото.

● 2. Дека от Evo Genetics + метандиенонова смес от тестостеронови естери за период 10-12 седмици (тестостерон пропионат + дростанолон пропионат на изхода – в продължение на 3 седмици). Друга мощна комбинация за увеличаване на масата, предназначена за спортисти с високо ниво на опит.

След приключване на курса с нандролон деканоат за инжектиране, като правило трябва да се приложи пост курсова терапия: Обикновено се приема Кломифен цитрат и по-рядко тамоксифен. Това са блокери на естрогенните рецептори, които помагат за възстановяването на естественото производство на тестостерон.
 

Мнения за Нандролон Деканоат

Продукти на Evo Genetics като цяло получават високи оценки от местните спортисти. Много спортисти наричат ​​този производител един от най-добрите, а продуктите му са изключително качествени, дори в сравнение с водещите компании на фармацевтичния пазар.

Какво казват мненията за нандролон деканоат за инжектиране? В повечето случаи лекарството е хвалено. Отрицателните мнения в интернет, ако се появят, са изключение от правилото, а не правило. С други думи, това е работещ и безопасен нандролон деканоат, поне когато са изключени противопоказания и се следват препоръките за приемане. 

Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7