Кошница:  0 0.00 лв.

Нандролон - Elbrus

В наличност
10 ампули / 300 мг/мл
Анаболен стероид за мускулно изграждане и повишаване на силата
виж повече +
74.00 лв.
Описание

Анаболен стероид за мускулно изграждане и повишаване на силата


Нандролон деканоат е вещество, производно на тестостерона със силно анаболно и слабо андрогенно действие. Той е сред най-популярните стероиди, използвани от спортисти за натрупване на мускулна маса, повишаване на силата и по-бързо възстановяване след тренировка.
Действие на Нандролон


След инжектиране, Нандролон се задържа дълго в организма и действието му е трайно. Води до положителен азотен баланс в тялото, което е причината за увеличения мускулен обем. Голям плюс на Нандролон е, че не предизвиква задържане на вода в тялото, така че теглото, което качвате е чиста и качествена мускулна маса.


Продуктът стимулира производството на червени кръвни клетки и ви прави пълни с енергия, което ви дава сериозен отскок при тренировките.  Нандролон се използва от културистите, тъй като придава напомпан вид на мускулите – с него те изглеждат по-големи, плътни и еластични.


Според множество проучвания Нандролон деканоат има много трайно въздействие върху клетъчните рецептори, отговорни за анаболните процеси в тялото. Именно това го прави толкова ефективен и предпочитан. Друг голям плюс е липсата на сериозни странични ефекти и изключително добрата поносимост.


Приложение и дозировка на Нандролон


Нандролон деканоат се приема чрез инжектиране в мускулите. Ефективните дози започват от 200 мг. на седмица и може да достигнат до 800 мг. на седмица. Поради дългия период на полуразпад, инжектиране веднъж седмично е достатъчно, но е възможно дозата да се раздели на два приема през няколко дни.


Препаратът може да се комбинира с други стероиди като метандростенолон, тестостерон. Обичайната продължителност на един цикъл е 8-12 седмици.


Ефекти от приема на Нандролон:


  • Значително увеличаване на силата
  • Продължително действие
  • Бързо и трайно покачване на мускулна маса
  • Не води до задържане на вода 
  • Стимулира имунната система
  • Подобрява състоянието на ставите 


Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7