Кошница:  0 0.00 лв.
  • Нандролон (Дека) Биотеч

Нандролон (Дека) Биотеч

В наличност
10 мл флакон
Nandrolone Decanoate 250 – Biotech Beijing (Дека) – това е многокомпонентен препарат, който се състои от 2 или повече нандролонови естери, които работят заедно, един след друг. Действа подобно на Сустанона и
виж повече +
42.00 лв.
Описание
Nandrolone Decanoate 250 – Biotech Beijing (Дека) – това е многокомпонентен препарат, който се състои от 2 или повече нандролонови естери, които работят заедно, един след друг. Действа подобно на Сустанона или Омнадрена, само че що се отнася до тестостероновите естери, а до нандролона (от къс пропионат до удължен деканоат), взети като активни вещества.

Поради равномерното разпределение на активните вещества (от къси до дълги естери), лекарството се включва в работата от първите дни и ефектът се усеща през почти цялата продължителност на действието (до 2 или повече седмици). Според крайните ефекти, действието на Nandrolone Decanoate действа по-равномерно и проявява активността си малко по-късно от колкото Фенилпропионатът.
 

Ефекти:


Изявен набор от мускулна маса;
Увеличаване на показателите за сила;
Повишена издръжливост и производителност;
Укрепване на имунната защита;
Укрепване на костите;
Подобряване на функцията на ставите и връзките;
Подобряване на транспортирането на кислород.
 

Начин на приложение Нандролон:


Препоръчително е Nandrolone Decanoate 250 от Биотеч да се прилага поне 2 пъти седмично. Седмичната доза може да достигне до 500 - 750 mg. Точната дозировка зависи от продължителността на курса, целите и опита на спортиста в използването на фармакологията.
 
За комбинирана употреба Nandrolone Decanoate 250 се употребява най-често с Testosterone Cypionate или Sustanon (и други съставни тестостеронови препарати), Dianabol, Stanozolol и други аналози, които са безопасно и ефективно комбинирани с нандролон. В края на курса терапията е задължителна - според нуждите – Clomiphene Citrate или Tamoxifen за няколко седмици (средно за 3 седмици в дози от 50 - 150 mg на ден кломифен или 10 - 40 mg на ден тамоксифен).

За жени обикновено не се препоръчва Нандролона (поради андрогенния ефект симптомите на вирилизация са много вероятни, което е трудно да се предотврати).
Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7