Кошница:  0 0.00 лв.
Нандролон Фенилпропионате - Elbrus

Нандролон Фенилпропионате - Elbrus

Анаболен стериод за покачване на чиста мускулна маса   Този продукт съдържа Нандролон Фен..

74.00 лв.

Нандролон - Elbrus

Нандролон - Elbrus

Анаболен стероид за мускулно изграждане и повишаване на силата   Нандролон деканоат е вещ..

80.00 лв.

Нандролон - Cygnus

Нандролон - Cygnus

Анаболен стероид за мускулно изграждане и повишаване на силатаНандролон деканоат е вещество, произво..

59.00 лв.

Нандролон Деканоат - Magnus

Нандролон Деканоат - Magnus

Анаболен стероид за мускулно изграждане и повишаване на силатаНандролон деканоат е вещество, произво..

66.00 лв.

Нандролон (Дека) Биотеч

Нандролон (Дека) Биотеч

Nandrolone Decanoate 250 – Biotech Beijing (Дека) – това е многокомпонентен препарат, ко..

42.00 лв.

Nand D (Evo Genetics) Нандролон Деканоат

Nand D (Evo Genetics) Нандролон Деканоат

Nand D 200 (още - Nandrolone Decanoate Injection USP) е нандролон деканоат, който се произвежда в Ан..

36.00 лв.

Decanol Malay Tiger Nandrolone Decanoate

Decanol Malay Tiger Nandrolone Decanoate

Този анаболен стероид влезе в продажба по аптечната верига още през средата на миналия век. Нандроло..

85.00 лв.

DECA-DURABOLIN Organon Holland 2ml 1ml/100mg

DECA-DURABOLIN Organon Holland 2ml 1ml/100mg

Аптечен Нандролон Деканоат 5 флакона по 2 мл Дека дураболин е всъщност името на анаболен стероид,..

25.00 лв.

Нандролон – стероид за дълготрайно покачване на мускулната маса


Дека дураболин (Нандролон деканоат) е стероид със силен анаболен ефект и слабо андрогенно действие. Използва се за увеличаване на силата и покачване на мускулната маса без странични ефекти.
Описание на Нандролон Деканоат


Дека дураболин представлява съединението 17β-Hydroxyestra-4-en-3-one. Той е инжекционен, мастноразтворим стероид със силен анаболен ефект. Химическата му структура е близка до тази на тестостерона. Използва се от спортисти по цял свят за повишаване на мускулната маса, сила и издръжливост. 


История на Дека Дураболин


Нандролон деканоат е създаден през 1960 година от фармацевтична компания Organon и се прилага в медицината от 1962 година. Използва се за лечение на много заболявания като: мускулна дистрофия, остеопороза, недохранване, рак на гърдата, анемия, забавяне на растежа при деца.


Не след дълго, Дека дураболин става популярен в спортните среди като безопасен стероид за повишаване на мускулната маса. Произвежда се под различни търговски наименования и до днес.


Действие и приложение на Нандролон


Нандролон деканоат действа постепенно и продължително. Действието му започва на третия ден след инжектиране, достига своя пик след около седмица и продължава до 3 седмици.

Стимулира синтеза на протеини в организма, увеличава задържането на азот, калций, калий, натрий, фосфор.


Счита се за мек и много безопасен стероид. Придобитата с него, мускулна маса, не е така драстична, както с тестостеронови препрати, но е качествена и се задържа трайно. Много голямо предимство на Дека дураболин е, че не се преобразува в естроген и не води до сериозно задържане на вода.
Така избягвате страничните ефекти като гинекомастия и подпухналост. Все пак се наблюдава лека водна задръжка, но тя е много по-малка, в сравнение с прием на други анаболи и се отразява благоприятно върху ставите.


Благодарение на положителния азотен баланс в тялото, за един цикъл с Дека може да качите средно 8 килограма. Повечето от тях може да задържите и след края на цикъла с подходящи тренировки и правилен начин на хранене.


Препаратът стимулира производството на червени кръвни клетки и увеличава значително силата и издръжливостта. Имате енергия за по-дълги и интензивни тренировки.

Освен това, продуктът придава напомпан вид на мускулите като ги прави по-масивни еластични.


Дека дураболин се отразява много добре на ставите и сухожилията, премахва чувството за умора и болка. Стимулира производството на колаген и вие се чувствате много по-подвижни и енергични. Подпомага бързото възстановяване на мускулите и ставите след тренировка.


Положителни ефекти от прием на Дека дураболин:


  • Дълготрайно покачване на мускулна маса
  • Придава напомпан и масивен вид на мускулите
  • Увеличава силата и издръжливостта
  • Укрепва скелетната система
  • Намалява болката и оказва противовъзпалителен ефект върху ставите
  • Повишава броя на червените кръвни клетки и осигурява достатъчно кислород в тялото
  • Подобрява имунитета


Как се използва Дека дураболин?


Стандартната доза Дека дураболин е 200-600 мг. на седмица с продължителност 8-12 седмици. Дозата се приема чрез инжектиране на разтвора в мускулите. Обикновено цялата доза се инжектира веднъж седмично, но може да се раздели на два приема през 3-4 дни. 


Дека Дураболин рядко се използва самостоятелно. Може да се комбинира с почти всички други стероиди, в зависимост от търсените резултати.


Комбинацията от 200-400мг Нандролон деканоат на седмица и 10-20 мг. Станозолол на ден, осигурява покачване на чиста и качествена мускулна маса и придобиване на масивен външен вид. Добавянето на Параболан или Болденон значително увеличава плътността и твърдостта на мускулите. Подобен е ефектът от прием на 200-400 мг Дека Дураболин седмично и 15-25 мг. Метандростенолон дневно.


  • В цикъл за релеф може да се комбинира с Винстрол или Анавар.


Поради слабото си андрогенно действие, Дека дураболин може да се използва и от жени, в по-ниска доза – 50 мг. веднъж седмично и за по-кратък период от време – 4-6 седмици. Все пак е редно да се има предвид, че дори при такива дози има известен риск от вирилизация.
При излизане от цикъл е нужно да се приема Кломид или друг подходящ препарат, за възстановяване на собственото производство на тестостерон.


Имайте предвид, че при допинг тест, препаратът може да се открие в кръвта до 24 месеца.


Дека Дураболин – странични ефекти:


Нандролон деканоат има ниска способност да се конвертира в естроген и на практика на ароматизира. Наблюдава се слаба водна задръжка. Може да се появят андрогенни странични ефекти като: акне, омазняване на кожата, повишено окосмяване.


При продължителен прием потиска собственото производство на тестостерон. Може да повлияе негативно на кръвното налягане и триглицеридите. За да сведете този риск от минимум, избягвайте големи количества мазнини в диетата си и включете рибено масло.


Защо да купите Дека дураболин от bulsteroid.com?


Ние предлагаме качествени и 100% оригинални продукти на изгодни цени, бърза и анонимна доставка. Всички продукти са сертифицирани, което гарантира техния произход, ефективност и безопасност. 
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7