Кошница:  0 0.00 лв.

Winstrol Malay Tiger 10ml

Out Of Stock
10 мл флакон 50мг/мл
Анаболен стероид с ниска андрогенна активност. Активната съставка на Winstrol Malay Tiger е станозолол. Продуктът се използва под формата на инжектиране и основната му свера на използване е
виж повече +
65.00 лв.
Описание
Анаболен стероид с ниска андрогенна активност. Активната съставка на Winstrol Malay Tiger е станозолол. Продуктът се използва под формата на инжектиране и основната му свера на използване е спортната практика. Malay Tiger Winstol е особено популярен сред културисти, тъй като помага за покачането на мускулна маса, което го прави доста често използваем. Винстролът също така повишава силата и помага за увеличаването на издръжливостта, но въпреки това той все още се използва за терапевтични цели.

Например винстрола помага за развитието на вторични полови белези при мъжете, укрепва костите и стимулира регенерацията на увредените тъкани.
Подобен на много други продукти този стероид има своя собствена система за защита срещу фалшифициране. В уебсайта на компанията трябва да въведете кода, който ще намерите върху опаковката на продукта.
 
Активната съставка в Winstrol Malay Tiger (инжекционен станозолол) се появява на пазара още през 1962 година и до днешни дни е един от най-използваните продукти поради меката си андрогенна активност и силните анаболни ефекти. В организма Винстрол от Malay Tiger остава в продължение на три седмици след прекратяване на инжектирането.

Използването на това лекарство ще увеличи производителността на сила и издръжливост, подобряване на апетита, изгаряне на излишните мазнини, подобряване на външния вид на мускулите, както и изхвърляне на излишната вода от тялото. Костите ще получат повече калций, и цялото тяло ще е снабден с полезни микроелементи.
 
Лекарството трябва да се съхранява при стайна температура, защитено от пряка слънчева светлина. Уверете се, че деца или домашни любимци не могат да стигнат до ампулите.
 

Как се използва Винстрол Malay Tiger

Стероидът е много подходящ за комбинация с други анаболни стероиди, както и за солова употреба. Най-често се използва в доза от петдесет до сто милиграма. Можете да поставяте инжекциите всеки ден или с един ден почивка между тях. По-дълаг прием от 9 седмици не е препоръчителен.

Това лекарство може да се комбинира с много други стероиди. Най-добрият вариант е комбинация с тестостерон, анавар, нандролон, примоболан, тренболон и други. Ако искате да придобиете голям мускулен релеф добавете към вашия стероиден цикъл Кленбутерол.
 

Могат ли да се появят странични ефекти?

При не прекомерен прием на винстрол се усещат неприятни ефекти като: високо кръвно налягане, появата на болка в ставите, повишен холестерол в кръвта. За щастие, този анаболен стероид няма ароматизиращ ефект. Можете да забравите за гинекомастия и задържане на вода в организма.

В допълнение, нивото на естественото производство на тестостерон, няма да бъде засегнато. И също така, вашият черен дроб ще остане непокътнат. Въпреки всичко това, жените не трябва да използват този продукт, тъй като рискът от вирилизация е голям, което означава, че могат да се появят ефекти като задълбочаване на гласът, хипертрофия на клитора и други необратими промени в организма.

За да не излагате здравето си на риск, изберете друго лекарство, което не води до маскулинизация например като анавар, който е перфектен за употреба от жени. Преди да започнете стероиден цикъл с винстрол моля посъветвайте се с по-опитен спортисти или спортен лекар. Те ще ви помогнат да изберете оптималната за вас доза.
Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

WINSTROL DEPOT- Desma Spain
Winstrol Stanozolol Pharm Tec
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7