Кошница:  0 0.00 лв.

WINSTROL DEPOT- Desma Spain

В наличност
1 кутия 3 ампули 50мг/мл
Winstrol Depot - Аптечен инжекционен станозолол Когато заговорим за анаб
виж повече +
14.00 лв.
Описание

Winstrol Depot - Аптечен инжекционен станозолол

Когато заговорим за анаболни стероиди няма как да не споменем стероида Винстрол. Този стероид, познат също така под името „стромба” представлява анаболно/андрогенен анаболен стероид, който се произвежда и предлага под инжекционна и орална форма.Винстрол и стромба са доста по-популярните названия на анаболният стероид станозолол. Този анаболен стероид е предпочитан от доста атлети защото има сериозно анаболно действие и доста незначително андрогенно действие. С други думи, от него ще получите главно положителните ефекти – без да усетите никакви негативни странични ефекти.

От използването на винстрол е почти невъзможно да получите кожни проблеми, водна задръжка или повишено кръвно налягане. Той като всяко вещество минаващо през човешкото тяло е токсичен за черният дроб и затова е добре да не се употребява от хора, имащи проблеми с него. Winstrol Depot е стероид, даващ бързи резултати и значително подобрение на качеството на мускулната маса.

Той драстично повишава силата и енергията, допринася за по-нацепен вид на мускулите, по-тънка кожа и изпъкнали вени. Най-важното е, че този стероид не  води до значително повишаване на телесното тегло, но пък за сметка на това силата се повишава многократно. Точно този негов ефект го прави предпочитан от пауърлифтъри и трибойци, защото могат да запазят по-ниска категория, но да увеличат постиженията си.
 

Употреба и дозировки

Препоръчителната доза за мъж е между 35 и 75мг на ден под формата на таблетки , а в случай че използвате инжекционната му форма – 25 до 50 мг на ден.

В случай, че искате да постигнете сериозен релеф може да комбинирате Winstrol Desma с Хелотестин и Тренболон. Ако целите покачване на мускулна маса и драстична сила – може да комбинирате винстрол с Анадрол, Метан или Тестостерон.
Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Winstrol Malay Tiger 10ml
Winstrol Stanozolol Pharm Tec
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7