Кошница:  0 0.00 лв.
Винсторл - Elbrus

Винсторл - Elbrus

Универсален анаболен стероид, подходящ както за качване на мускулна маса и така за релеф   ..

75.00 лв.

Винстрол - Magnus

Винстрол - Magnus

Универсален анаболен стероид, подходящ както за качване на мускулна маса и така за релефСтанозолол (..

55.00 лв.

WINSTROL DEPOT- Desma Spain

WINSTROL DEPOT- Desma Spain

Winstrol Depot - Аптечен инжекционен станозолол Когато заговорим за анаболни стероиди няма как да н..

14.00 лв.

Винстрол – стероид за твърди и ясно изразени мускули


Винстрол е инжекционен вариант на анаболния стероид Станозолол (Стромба). Помага за бързото покачване на чиста мускулна маса и оформяне на релеф.


Описание на Винстрол


Винстрол (Winstrol) е вещество, производно на дихидротестостерон. Той е високо ценен от трениращите, благодарение на впечатляващия му ефект по отношение покачването на мускулната маса, без ароматизиране и задържане на вода.
Освен повишаване на мускулната маса, Винстрол помага за изчистване на мазнините и оформяне на плътни и дефинирани мускули.


История на Винстрол


Винстрол е произведен за пръв път през 1959 година във Великобритания. Първоначално е разпространяван под формата на лекарство с рецепта, подходящо за хора, които са имали нужда от качване на килограми, както и при лечение на анемия, остеопороза и рак.


Използван е и във ветеринарната медицина за укрепване на мускулите и костите. По-късно са забелязани положителните му ефекти при трениращи, свързани с подобряване на спортните постижения, покачване на мускулния обем и по-бързо възстановяване. Това го прави много популярен и до днес.


Действие и приложение на Винстрол


Винстрол има бързо действие и помага за изграждане на плътна, качествена и дефинирана мускулна маса, без излишни мазнини и водна задръжка. Не се преобразува в естроген и не е нужно да приемате антиестрогени.


Поради липсата на водна задръжка, няма ефект на подпухналост и не се наблюдава прекалено масивен вид. Мускулната маса, която качвате е чиста, плътна, релефна. Подчертава мускулите като ги прави ясно изразени.
Подходящ е в цикъл за релеф и за придобиване на маса, също така е много предпочитан от атлети, които се нуждаят от висока издръжливост и бързина. При правилна употреба, Станозолол осигурява прилив на енергия в тялото и значително повишава силата.


Това дава възможност за по-интензивни и продължителни тренировки с по-големи тежести. По този начин се насърчава мускулния растеж. Прекомерното натоварване крие риск от контузии и преумора, но Винстрол помага и в този случай.


Той осигурява по-бърза регенерация на мускулните влакна и възстановяването се случва много скоро след тренировка. Така може да си позволите да тренирате по-често без да чувствате умора.Винстрол има много висок анаболен ефект (стотици пъти по-висок от този на тестостерона) и минимална андрогенна активност. Не ароматизира, не се преобразува в естроген. Станозолол стимулира анаболните процеси и предотвратява катаболния ефект на глюкокортикоидите. Подобрява органичните процеси и съхраняването на калий, калций, азот, сяра и натрй в тялото.


Положителни ефекти от прием на Винстрол:


  • Бързо покачване на чиста мускулна маса
  • Изразява релефа и подчертава мускулите
  • Ускорено изгаряне на мазнините
  • Повишена сила и издръжливост
  • Повишен апетит
  • По-бързо възстановяване
  • Подпомага изхвърлянето на излишната вода от тялото


Как се използва Винстрол?


Оптималния курс с Винстрол зависи от желаните цели. Най-често се приема за период от 4-6 седмици. Обичайната доза е 30-75 мг. на ден. Може да се инжектира всеки ден на различни места – бицепсът, рамото, трицепсът.


Някои спортисти предпочитат прием през ден. Ампулата трябва да се разклати добре преди употреба и да се инжектира дълбоко в мускула.


За покачване на мускулна маса, най-често се комбинира с Дека дураболин, Тестостерон, Параболан, Примоболан и Метан. 
Винстрол съдържа същото активно вещество като Станозолол (Стромба). На практика, ефектите от двата препарата са почти еднакви, разликата е главно в начина на прием, тъй като Стромба е под формата на таблетки, а Винстрол е инжекционен разтвор. Тъй като, продуктът се инжектира директно в мускулите, той има по-бързо действие. Но може да изсуши ставите ако се приема самостоятелно.


При излизане от цикъл с Винстрол не е нужно да приемате антиестрогени, ако сте го използвали самостоятелно. Подобна употреба обаче е рядко срещана. Ако сте комбинирали препарата с Тестостерон, Параболан, Метан, то е нужно да направите след стероидна терапия с Кломид и Трибулус, която може да започне 3 дни след приключване на цикъла.


Винстрол – странични ефекти


Винстрол не задържа вода, не се преобразува в естроген и вероятността от поява на гинекомастия и подпухналост е минимална. Все пак е възможно да се появят ефект от естрогенова активност в комбинация с други препарати. Може да се наблюдава изсушаване на ставите, особено ако използвате продукта самостоятелно и за дълъг период от време. Въпреки слабата си андрогенна активност, инжекционната форма на Станозолол не се препоръчва за жени.


  • Жените може да употребяват таблетната форма.


Рядко може да се наблюдава повишен холестерол. Не приемайте Винстрол по-дълго от 6 седмици, тъй като натоварва черния дроб и може да влоши показателите му. За да избегнете подуване или болка, редувайте местата на инжектиране. 


Защо да купите Винстрол от bulsteroid.com?


Ние предлагаме качествени и 100% оригинални продукти на изгодни цени, бърза и анонимна доставка. Всички продукти са сертифицирани, което гарантира техния произход, ефективност и безопасност. Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7