Boldever 10ml/200mg Vermodje Moldova

Boldever 10ml/200mg Vermodje Moldova


Когато заговорим за анаболни стероиди, няма как да не споменем и Болденон. Той представлява синтетично вещество, което е производно на тестостерона. Важно нещо, което трябва да отбележим е, че Boldever е стероид, който има прекалено малък ароматизиращ ефект, който дори може да бъде пренебрегнат. Точно това го прави предпочитан стероид  дори и от дамите. Той е бил създаден през 1949г, което го прави първият синтетичен стероид, дериват на тестостерона.
Boldever Vermodje има уникално анаболно действие и дава бързи и видими резултати. Ако целите мигновено покачване на мускулна маса, изразена мускулатура, минимално задържане на вода и НИКАКВИ странични ефекти то това е стероида за вас. Ефекта на болденон е подобен на ефекта на тестостерона, само че в малко по-бавни темпове, но мускулатурата, която ще постигнете ще е в уникално изчистен вид. Болденон може да бъде страхотно допълнение към всеки един друг стероид. Той повишава нивото на червените кръвни телца, подобрява снабдяването на тялото с кислород.

Дозировка и начини на употреба

Новаците е добре да използват болденон в рамките на 300 до 500мг седмично, това са дози, който са подобни на тези, които трябва да се ползват и при употребата на тестостерон от начинаещи. Средно напредналите, които имат известен опит с анаболните стероиди виждат добри резултати при дози от рода на 500 до 700мг на седмица без да имат никакви опасения за негативни ефекти породени от ароматизация.

Употребата на болденон може да продължи в рамките на 12 до 14 седмици.

Дамите може да използват този стероид в дози от 50 до 75мг веднъж седмично.

Всеки, който иска видими резултати без странични ефекти, може да прибегне към болденон.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×