Кошница:  0 0.00 лв.

Boldenone 10amp/200mg Malay Tiger

Out Of Stock
10 Ампули
Анаболните стероиди биват орални и инжекционни. Болденон е стероид, който е под инжекционна форма. Той е стероида с най-в
виж повече +
80.00 лв.
Описание

Анаболните стероиди биват орални и инжекционни. Болденон е стероид, който е под инжекционна форма. Той е стероида с най-високо качество измежду всички останали и затова е и най-популярният сред тях. Всеки атлет, който цели драстично и бързо повишаване на количеството на мускулна маса, подобряване на силата, експлозивността, видимо подобряване на релефа и бързината може да прибегне към този стероид.

Обикновено,
болденон се използва в комбинация с друг орален стероид и така ефекта става дори по-добър. Интересното при болделона е, че той има собствена формула – дехидроболденон, която от своя страна сравнено с тестостерона е около 7 пъти по-силна.  Този стероид няма почти никаква естрогенна активност, което го прави още по-добър от голяма част от останалите стероиди.

В случай, че дозирате внимателно в рамките на 300 до 400 мг на седмица, негативни ефекти като гинекомастия са напълно изключени и като цяло андрогенният ефект на този стероид, (ефекта , който е виновникът за всички негативни ефекти при стероидите) е прекалено малък, точно този факт прави болденон номер 1 в избора на стероиди.

Ако използвате и друг препарат като Параболан в умерени количества – до 80мг през ден загубата на допринася за драстично увеличаване на ЧИСТАТА мускулна маса, без да покачвате никакви мазнини.
Тази субстанция е най-добрият избор в случай,че целите високи и бързи резултати без никакви странични ефекти.С какво най-добре се комбинира болденон:


Болденон е стероида, който оглавява класацията за най-добър стероид, даващ възможно най-добри резултати и НИКАКВИ странични ефекти.

Дозировката на този продукт варира от 400-600мг на седмица, не води до никакво задържане на течности, никакви проблеми с кожата като акне или неприятни пъпки, не повишава кръвното налягане, не води до гинекомастия и ароматизацията му е прекалено малка, че да се вземе в предвид.

Ако ще използвате стероиди, това е най-добрият начин да започнете – бързи и  видими резултати, повишаване на силата, без странични ефекти и всичко това в рамките на няколко седмици.Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Boldebolic 10ml/250mg GEP
Equiplex 200 Axio Labs Boldenon
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7