Кошница:  0 0.00 лв.
Болденон - Elbrus Pharmaceuticals

Болденон - Elbrus Pharmaceuticals

Силен анаболен стероид за покачване на мускулна маса   Болденон представлява анаболен анд..

82.00 лв.

Болденон - Cygnus Pharmaceuticals

Болденон - Cygnus Pharmaceuticals

Силен анаболен стероид за покачване на мускулна масаБолденон представлява анаболен андрогенен стерои..

62.00 лв.

Болденон - Magnus Pharmaceuticals

Болденон - Magnus Pharmaceuticals

Силен анаболен стероид за покачване на мускулна масаБолденон представлява анаболен андрогенен стерои..

55.00 лв.

Boldenone 10amp/200mg Malay Tiger

Boldenone 10amp/200mg Malay Tiger

Анаболните стероиди биват орални и инжекционни. Болденон е стероид, който е под инжекционна форма. Т..

80.00 лв.

Болденон – стероид за чиста, качествена мускулна маса


Болденон (boldenone undecylenate) е анаболен, андрогенен стероид, който се използва за покачване на мускулната маса и сила. Той действа бавно, но сигурно и осигурява чиста, плътна мускулна маса, която се задържа много след края на цикъла.


Описание на Болденон


Структурата на Болденон е много близка до тази на метандиенон. Произвежда се в маслен вариант и е прикрепен, чрез 17-бета хидроксид група. Действа продължително и сравнително бавно, като постепенно увеличава мускулната маса и сила.


Не предизвиква голяма водна задръжка, поради което мускулатурата е чиста и плътна. Дългото му действие се дължи на прикрепения към него естер ундециленат.


Веществото има добавена двойна връзка между въглеродните атоми на позиция 1 и 2. Тази двойна връзка значително намалява андрогенната и естрогенна активност на стероида.
История на Болденон


Болденон е патентован като анаболен стероид през 1949 година от фирма Ciba. Първоначално е разработен за ветеринарно приложение, но показва много добри резултати и при хора. След като временно е спрян от производство, през 1995 година, Болденон се появява отново на пазара като продукт на дружеството Wyeth.


Тогава достига до световните пазари, а популярността му се запазва и до днес.


Действие и приложение на Болденон


При употребата на Болденон не може да се очакват светкавични резултати. Това е продукт, който действа постепенно като изгражда чиста, качествена и плътна мускулатура, напред във времето.


Почти не ароматизира в разумни дози, не предизвиква водна задръжка и вероятността от поява на гинекомастия и други странични ефекти, е много малка.

Болденон повишава белтъчния синтез и задържането на азот в тъканите. Увеличава броя на червените кръвни телца, които снабдяват мускулите с кислород. Повишава апетита, силата и издръжливостта.


По време на употреба на Болденон, в зависимост от тренировъчната програма, хранителния режим и другите добавки, които приемате, може да очаквате придобиване на чиста мускулна маса, без вода и мазнини или изграждане на релеф в съчетание с ниско въглехидратна диета.
Болденон води до умерено покачване на теглото, което се изразява основно в мускули и се запазва дори след прекратяване на приема. Разбира се, за да останат резултатите трайни е нужно да продължите да тренирате и да се храните оптимално.


Препаратът намалява отлагането на мазнините и има свойството да задържа азот, калий, фосфор и сяра в организма. 


Болденон може да ароматизира, но в много по-малка степен от тестостерон. В повечето случаи, странични реакции като задържане на вода и гинекомастия, не се наблюдават, освен при прием на много високи дози. Андрогенните свойства на продукта не са много ясно изразени.


Болденон е много подходящ за хора, които тренират аеробни спортове, тъй като увеличава притока на кислород и издръжливостта на спортиста.


Положителни ефекти от прием на Болденон:


  • Изграждане на чиста и качествена мускулна маса
  • Увеличаване броя на червените кръвни телца
  • Повишаване апетита
  • Прилив на сила и издръжливост
  • Мускулната маса се запазва за дълго


Как се използва Болденон?


Стандартната седмична доза е 600-800 mg за период от 8-10 седмици. Тъй като продуктът действа постепенно, важно е да спазите продължителността на цикъла, за да получите търсения ефект. Седмичната доза може да се инжектира наведнъж или да се раздели на два-три приема. Някои спортисти предпочитат да приемат Болденон веднъж на 10-14 дни, поради неговото продължително действие.
Резултатите, получени от цикъл с Болденон, се появяват бавно и равномерно и се задържат трайно. В началото може да ви се струва, че не качвате достатъчно тегло и мускулна маса, но това се дължи на слабата водна задръжка, в сравнение с други стероиди.


Всъщност Болденон работи много добре и с течение на цикъла ще забележите резултати.

 

Болденон може да се комбинира с други стероиди като Примоболан, Мастерон, Анадрол в цикъл за изграждане на мускулна маса. Ако целта е получаване на релеф и оформяне на мускулите, продуктът може да се съчетае със Стромба или Анавар.


След края на цикъла е нужно да се проведе след стероидна терапия за да се възстанови собственото производство на тестостерон.


Болденон – странични ефекти


Болденон Ундециленат е добре поносим стероид, който рядко предизвиква странични реакции. Ароматизира само около 50% в сравнение с тестостерона, поради което появата на естрогенни странични ефекти не се очаква, а ако има такива, те са много слаби. Не уврежда черния дроб.


Има риск от поява на андрогенни нежелани реакции като омазняване на кожата, леко акне, засилено окосмяване. Може да се наблюдава повишено ниво на холестерол и промени в липидния профил. За да избегнете този нежелан ефект, намалете приема на рафинирани въглехидрати и започнете употреба на омега 3 мастни киселини.


Защо да купите Болденон от bulsteroid.com?


Ние предлагаме качествени и 100% оригинални продукти на изгодни цени, бърза и анонимна доставка. Всички продукти са сертифицирани, което гарантира техния произход, ефективност и безопасност. 

Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7