Testosterone MIX (Multi Pharm) Сустанон

Testosterone MIX (Multi Pharma) е мощен анаболно-андрогенен стероид, който се характеризира с голяма продължителност на действие (2-3 седмици). Структурно този медикамент представлява многокомпонентна форма на тестостерона и се състои от 4 уникални негови естера - от до пропионат деканоат. За трениращите препаратът е подходящ за покачване на мускулна маса и увеличаване на силата.  
Първите подобни препарати (смес от естери на тестостерона под търговските марки на Omnadren и Sustanon 250) са били пуснати на пазара в Европа и САЩ, преди около половин век. Подобно на повечето подобни продукти, тези лекарства първоначално са били предназначени само за медицинска употреба. Те са разработени и позиционирани като медикаменти: най-вече при мускулна дистрофия и сексуална дисфункция при мъжете.
 

Ефект на Testosterone MIX, произведен от Multi Pharm:


Бързо, и най-важното за дълъг период от време стимулира покачването на мускулната маса и увеличаването на силовите показатели, като увеличава апетита, увеличава издръжливостта, ускорява възстановяването, увеличава желанието да се тренира, дори стимулира либидото. Действието на лекарството е сложно: това е не само анаболен и андрогенен, но и антикатаболен препарат.
След извършване на първото инжектиране най-напред се проявява активността на  пропионата (1-2 дни до полуразпада), след това на  фенилпропионатния естер (полуживот 2-3 дни), след това изокапроатния естер (полуживот 5-7 дни) и най-накрая се активизира деканоатния естер ( 7-9 дни полуживот). Общата продължителност на активността достига 14-21 дни.
Testosterone MIX на Мулти Фарм - странични ефекти: излишно задържането на течности в мускулите, повишена агресивност, раздразнителност и някои други. Страничните ефекти на лекарството не се проявяват или са много слабо изразени, освен в случаите на непоносимост или неспазване на препоръчителните дози. Тоест препаратът е относително  безопасен, ако с него не се злоупотребява.
 

Стероиден цикъл със сустанон и дозировка


Дозировката на продукта от Multi Pharm е нещо, което трябва да се определи индивидуално. Това означава, че оптималната доза за спортиста трябва да се избира в съответствие с поносимостта на организма към активните съединения, и в зависимост от опита му в спортната фармакология. Средните стойности са на всеки 2-3 дни по 250 mg (или 500-750 mg на седмица).
Използването на Testosterone MIX се извършва чрез продължителни курсове - в рамките на 6-12 седмици. За по-дълго време не се използва, тъй като съществува риск положителните ефекти да преминат в странични ефекти, които да се проявяват за дълъг или кратък период от време. Курсът със " Testosterone MIX " от Мулти Фарма за спортни цели е добре да представлява комбинация от стероидни анаболи и андрогени. Ако няма мост, завършващият цикъл задължително  е насочен към възстановяваща след курсова терапия, например, тамоксифен и (или)  кломифен цитрат.
 
Примери за комбинирани курсове


1) Testosterone MIX + болденон + орален туринабол – целта е покачване на повече сила и по-голяма мускулна маса. Тази комбинация е предназначена за спортисти със средно ниво на опит в спортната фармакология.
2) Testosterone MIX + станозолол (суспензия или орален) – курс за придобиване на сила. Друга комбинация, подходяща за средно напреднали спортисти.
3) Testosterone MIX + метандиенон + нандролон деканоат - също за получаване на допълнителна сила и увеличаване на теглото. Такъв курс може да бъде използван и от любителите спортисти и от истинските професионалисти.
 

Закупуване на Testosterone MIX в Република България


Спортната фармакология в Република България може и трябва да бъде закупувана само от проверени онлайн магазини, като Bulsteroid.com. Тук, за клиентите на първо място е гарантирано удобството на предлаганата услуга и на второ място е осигурена широка гама от спортни добавки, подходящи за всякакви цели.
Така че, купуването на Testosterone MIX от нас е хем удобно, хем наистина печелившо. Цената на препарата е достъпна, и ви позволява да спестите още повече, като се възползвате от гъвкава ни система за продажба и от ценните бонуси под формата на отстъпки или хубави подаръци и безплатна доставка. За да е надеждна покупката от нас сме успели да внедрим система за безопасност, чието присъствие елиминира риска от изтичане на поверителни данни, предавани по време на поръчката.
Онлайн магазинът е отворен за посетители 24 часа в денонощието. За пълна информация относно всички предимства на Bulsteroid.com можете да посетите специалната секция на сайта "Важна информация".

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×