Stanozolin Nove Pharm винстрол флакон

Stanozolin (на Nove Pharm) структурно  представлява суспензия на станозолол (инжекционен препарат на водна основа), който е високоскоростен анаболен стероид (полуживот до 12-24 часа). В силовите спортове се използва главно в курсовете за увеличаване на силата или курсове за релеф, когато трениращият е изправен пред задачата да постигне добра сила или качествен мускулен растеж, съответно.

Подробности за Winstrol от Nove Pharm

Винстролът не е новост за вътрешния пазар. Това е един от най-популярните стероидни хормони използван от хиляди спортисти. Независимо от това, малко хора знаят, че първоначалния синтез не се е използвал като допинг, а като ветеринарен или медицински стероид. Преди да започне да се употребява от любителите и професионалните спортисти, той се радва на най-голямо търсене във ветеринарната медицина, в промишленото животновъдство, както и в традиционната медицина.
Химически, Winstrol (50 mg) от Nove Pharm се получава от дихидротестостерон (биологично активна форма на тестостерон), което причинява някои от неговите фармакологични свойства. Формулата е модифицирана, за да се увеличи анаболната активност (320% от тази на ендогенния тестостерон) и да се намали андрогенната такава (30% от тази на ендогенния тестостерон), като също така е пригодена за перорално или парентерално приложение (таблетки или инжекции).

С какво Winstrol от Nove Pharm е полезен за спортиста?

Стероидът за кратко стимулира качествения растеж на мускулите, премахва излишните течности, изгаря подкожната мастна тъкан, увеличава издръжливостта, увеличава здравината, ускорява възстановяването и дори повишава апетита. Ето защо той се счита за ефективен спортен допинг.
От друга страна е възможно да се получат нежелани реакции. Въпреки това! Страничните ефекти на стероида не се проявяват или имат слабо изразен характер, ако изключите евентуални противопоказания и спазвате препоръките. Със сигурност трябва да се знае следното: повишено кръвно налягане, тревожност, болка и дискомфорт на мястото на инжектиране, увреждане на сухожилията. Поради относителната безопасност и доказаната ефективност Winstrol (Nove Pharm) може да се препоръча на спортисти, независимо от техния опит със спортна фармакология. За жените спортистки препаратът е противопоказан, тъй като дори и при използване на минималната доза се поддържа реален риск от маскулинизация на тялото.
 

Stanozolin от Nove Pharm: прием и дозировка

Винстролът се използва в кратки курсове - в рамките на 4 до 8 седмици, през които системно се поставят инжекции - веднъж на ден или по-рядко - през ден.
Оптималната доза Winstrol се избира индивидуално (в зависимост от опита със спортната фармакология и в съответствие с поносимостта към активното вещество). Ако трябва да говорим за средна дозировка, на спортистите се препоръчват дози от 50 mg до 100 mg на ден / през ден.
Основният начин за използване на Винстрол е в комбинирани курсове. Винстрол без проблеми се комбинира с повечето стероидни хормони, които имат статус на спортна фармакология. Основното нещо, което трябва да запомните, е, че суспензията не може да се смесва в една спринцовка с маслен разтвор. Такива смеси са изпълнени с последствия!

Нека разгледаме примери за комбинирани курсове:

1) Winstrol от Nove Pharm + тестостерон пропионат. Този цикъл може да се разглежда като курс за придобиване на сила и качествена мускулна маса като се препоръчва на спортисти с началото или средно ниво на опит.
2) Winstrol от Nove Pharm + тестостеронови естери като Omnadren или Sustanon 250. Подобно на предишния пример, само че трябва да се използват само от спортисти, които имат по-голям опит със спортната фармакология.
 

Winstrol (Nove Pharm): Откъде в България може да се закупи?

Покупката на спортна фармакология в България не е проблем за онези спортисти, които знаят за съществуването на онлайн магазина Bulsteroid.com. В крайна сметка,  нашите клиенти на сайта имат достъп до актуалната гама от спортни стоки, която идва само от надеждни източници, и най-важното, получават гаранция за качеството на услугите - от удобството на поръчване до скорост и изпращане на стоките.
Така че цената на Winstrol от Nove Pharm е достъпна и освен това можете да спестите от покупката с помощта на системата за отстъпки на Bulsteroid.com. Можете да получите следните бонуси при направа на поръчка: безплатна доставка, процентна отстъпка от цената, специални подаръци. За подробности вижте специалната секция "Важна информация", където са събрани въпросите, които нашите посетители задават, както и отговорите, които са получили.
От своя страна, за сигурността на онлайн магазина, ние сме внедрили цялостна система за сигурност. Следователно от нас анонимната информация никога няма да попадне в ръцете на нарушители, а това е нещо, което обикновените продавачи не могат да гарантират.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×