Stanotab Nove Pharm - Станозолол 100 таблетки

Stanotab произведен от Nove Pharm е таблетиран анаболен стероид. Той се използва ефективно от спортисти за различни задачи – сила, издръжливост, покачване на мускулна маса, но като правило, се използва в съчетание с други подходящи спортни допингови вещества – инжектиращи тестостерон продукти или най-често за релеф с кленбутерол. Поради относително изчистената си формула, се използва най-често от начинаещи, защото рискът от странични ефекти е нулев ако се следват препоръките.

Стромба Nove Pharm: Описание на свойствата

Продукта съдържа активното вещество станозолол - химично производно на дихидротестостерон. "стромба" (на жаргон - съкращение) е предимно анаболен стероид, не андроген: индексът на своята анаболна активност е ≈ 320% на ендогенен тестостерон и андроген ≈ 30%. Полуразпада на веществото в кръвта достига 24-48 часа след приложението.
Stanotab и неговите преки аналози (Stanolic, Winstrol Depot), са потенциални медицински средства. Фактът, че станозолол първоначално е бил разработен за лекарство, а не за употребата като допинг. Той е бил използван и и още се използва във ветеринарната медицина.
 
Ефекти от Stanotab Nove Pharm:

• Изгарянето на мазнини;
• Изхвърляне на течността от организма;
• Мускулен растеж с високо качество;
• Повишаване на плътността на мускулите;
• Бързо възстановяване;
• По-голяма издръжливост;
• По-голяма производителност на енергия;
• Подобряване на апетита.

 
Известно е, че системното приемане на Stanotab (станозолол) спомага за намаляването на нивата на SHBG (което води до повишаване на ефективността на други стероиди, използвани в курса), и вероятно показва антиестерогенни свойства (не само не предизвиква, а по-скоро намалява риска от естрогенен като задържане на вода или гинекомастия).
 

Как се приема Stanotab?

Средната доза от лекарството за спортни цели се препоръчва да е не повече от 50-100 мг на ден или през ден. Тъй като стромбата има кратък период на валидност (не повече от 2 дни).
Един стероиден цикъл със станозолол обикновено трае  6-8 седмици (2 опаковки), което е в повечето случаи са достатъчни за постигане на резултатите, изразени без критични последици.
 

Примери за двойни курсове със Stanotab:

Примерен 6-8-седмичен цикъл с туринабол е перфектен ако желаете красиви и релефни мускули. Този цикъл е за ниво начинаещи спортисти като препоръчителната доза съответства - до 50 мг от станозолол на ден и до 50 мг на ден Туринабол. След приема на стероидите за завършване се възтановителна терапия с кломифен цитрат в дози вариращи от 50 до 100 мг на ден в период от 2 седмици.
8-седмичен курс с комбинация от тестостерон (Omnadren, Sustanon 250, Sustamed и други търговски марки) за увеличаване на мускулната маса. Този курс е предназначен за по-опитните спортисти. Средните дози от веществата са - 50 мг на ден станозолол + 250 мг на всеки 2-3 дни микс от тестостерони. Терапия след цикъл ≈ тамоксифен 20-30 мг на ден в период от 3 седмици.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×