Nandrolone D Balkan Pharmaceuticals Дека 10 ампули

Nandrolone D е ефективен спортен стимуланд и лекарство (стероид), произвеждано от SC Balkan Pharmaceuticals SRL (Молдова). Той е често срещан в спортната практика, в дисциплини като бодибилдинг и вдигане на тежести, както и във всички спортове, в които е необходима голяма мускулна маса, увеличаване на силата и укрепване на организма.
Ефектите, с които това анаболно лекарство може да се похвали, са осигурили неговата  популярност в спорта Те са наистина многобройни и разнообразни. Използването на този препарат може да доведе до следните по-важни подобрения: увеличаване на силата, усилено покачване на мускулната маса, укрепване на костите и дори премахване на болките в ставите.
 

Свойства на Нандролон (Дека) от Балкан Фарма

Активната съставка на това лекарство, нандролон деканоат, представлява умерен анабол с андрогенна активност (анаболната активност е 150% от тази на тестостерона, а андрогенната е 30% от тази на тестостерон). За пръв път нандролонът се среща в средата на 20-ти век, а първият активен препарат се появява през 1962 г.
Първите аналози на съвременния Nandrolon D се използват главно в медицинската практика. По-специално те се използват при лечението на ХИВ / СПИН. С течение на времето, популярността на нандролона в медицината е намалял, но пък става по-известен сред спортистите, където и днес  се радва на много голямо търсене, тъй като се смята за един от най-добрите стероиди.
 
Нандролон D (нандролон деканоат) проявява следните ефекти, които са повече или по-малко значими при спорта:

• Изразен мускулен растеж;
• Повишена издръжливост;
• Укрепване на имунната защита;
• Укрепване на костите / костната система;
• Подпомага премахването на болката в ставите;
• Подпомага подобрения транспорт на кислород.
 
Анаболното действие продължава достатъчно дълго. Периодът на действие на лекарството се удължава - до 15 дни след последната инжекция. Ето защо не е необходимо да го поставяте прекалено често (в повечето случаи се прилага 1 или 2 пъти за цялата седмица).
Важно е да отбележим, че Nandrolon Balkan Pharma може да упражнява не само ефекти, които са полезни за спортиста, но също така има някои странични ефект. По-специално, много спортисти знаят, че в резултат на използването на това лекарство, собственото производство на тестостерон може да намалее. От друга страна, за нандролон деканоат 20% почти не е характерна ароматизацията и свързаните с нея естрогенни странични ефекти. Важно: както показва практиката, липсва риск от гинекомастия или прекомерно задържане на течности при условие, че се приемат умерени дози, което е повече от значителен плюс.
Условия на съхранение: Такъв стероиден препарат трябва да се съхранява далеч от деца и домашни любимци. Препоръчва се да се съхранява на място, недостъпно за тях, също така надеждно защитено от светлина и проникване на влага.
 

Как да приемате Nandrolone D, инструкции

В спортната практика това лекарство обикновено се използва за натрупване на мускулна маса, повишаване на здравината и укрепване на тялото (укрепване на имунитета, костите, премахване на болката в ставите). Обърнете внимание, че то се използва най-вече от мъжете. От жени спортистки този препарат и други лекарства със същото активно вещество обикновено не се използват, тъй като има съществен риск от  вирилизация, а именно, мутиране на гласа, окосмяване по лицето и тялото, промяна на формата на тялото към мъжки тип.
За мъжете в спорта препоръчителната доза на Дека от Балкан Фарма е 200-600 mg седмично (обикновено дози в диапазона 200-400 mg). Препоръчва се инжекцията да се прави с ниска честота (1-2 пъти седмично, в зависимост от курса и други фактори). Твърде често инжектиране не е необходимо, тъй като продължителността на активността на стероида е дълга - до 15 дни от момента на последното приложение.
Курсът с Nandrolone D обикновено се провежда в комбинация с други стероидни препарати. Недвусмислен отговор на въпроса, с кои точно, няма да получите, защото изборът на конкретен пакет за използване зависи от поставените цели, приоритети и нивото на опит на атлета.
Курсът с нандролон деканоат от Балкан + стероида станозолол може да бъде добър за тези спортисти, които искат да постигнат качествен мускулен растеж и да увеличат силата си. Този пакет може да се нарече умерено ефективен и умерено безопасен за използване. Резултатите ще бъдат забележими постепенно. Възможни варианти за курса са и комбинации с естери на тестостерон, метандинон или например Болденон.
 

Закупуване на Nandrolone D на ампули

За да поръчате това лекарство, както и много други такива в областта на фармакологичните агенти, можете да посетите нашия уебсайт. Нашият магазин осигурява на Българските спортисти възможността бързо и надеждно да купуват най-добрите стероиди, анти-естрогени, гонадотропин препарати и дори пептиди. Тук можете да намерите всичко необходимо, за да укрепите тялото и да развиете максималните си физически способности. Цената на нандролон деканоат, произведен от Балкан на Bulsteroid.com, е най-изгодната оферта. Опитваме се да осигурим добри условия за закупуване на спортни стимуланти, които отговарят на действителния пазар. С цел да имате възможност да спестявате, сме внедрили доста гъвкава система за отстъпки. Работим надеждно и затова от нас можете да поръчате  Nandrolone D от Balkan Pharmaceuticals, без да се притеснявате за безопасността на вашите лични данни. Ресурсът е защитен от система за сигурност, която гарантира анонимността на клиентите. Поверителните данни, които се предават на нас, при никакви обстоятелства няма да бъдат на разположение на трети лица.
Също така е важно да си сътрудничим изключително само с доверени доставчици. Ето защо можете да си купите фармакология без да се съмнявате, че ще получите оригиналния продукт.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×