Clomiphene Citrate 24tab/50mg ANFARM HELLAS

Код на продукта: 24 таблетки по 50мг
Наличност: В наличност

Clomiphene Citrate 24tab/50mg ANFARM HELLAS

Clomiphene Citrate (кломифенцитрат) – антиестрогенен продукт. Този препарат се прилага ефективно за лечение или в спортната практика. Препаратите като кломифен редовно се използват от спортисти в различни дисциплини като помощно средство за предотвратяване / премахване на страничните ефекти, свързани с използването на ароматизиращи стероиди или намаляване на собственото производство на тестостерон.
Активното вещество на това лекарство, кломифен цитрат, е синтетичен естроген, който проявява антагонистични свойства. Неговото действие стимулира секрецията на гонадотропин, и така се увеличават нивата на тестостерон. За да обобщим, Кломида е надарен с редица предимства :

• На първо място, лекарството има естрогенни свойства - той е способен да създаде селективна връзка от естрогенни рецептори;
• На второ място, той има способността да стимулира секреция на гонадотропин - повишени нива на LH и FSH, което води до повишени нива на ендогенен тестостерон.

В бодибилдинга и в други спортни дисциплини, този продукт се използва редовно за след стероидна терапия (FCT). Другото му предназначение е в медицина, където за разлика от спортната практика, кломифен цитрат се използва за лечение на различни заболявания, които засягат жените, като например предотвратяване на овулацията и зачеването.
Приема на Кломифен цитрат обикновено продължава средно около 2-3 седмици, и в доза от 50-150 мг на ден. Прима на таблетките обикновено започва веднага следва завършването на стероидния цикъл, за да се максимизират възможните последици. Имайте предвид, че използването на кломид трябва да се извършва на дневна база (както е описано в доза от 50-150 мг на ден). 
 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×