Boldenone Multi Pharm 10 ампули

Код на продукта: 10 ампули
Наличност: В наличност
Бавен, но качествен мускулен растеж и паралелно с това увеличаване на силата и издръжливостта – това са ефекти от приемането на Boldenone на Multi Pharm. Препаратът е идеален за щангисти и културисти, които искат да увеличат чистата мускулна маса, както и за спортисти, които работят за постигане на още по-добър релеф.
 
В магазина Bulsteroid можете да купите болденон, както и други средства за комбинирана употреба и ПКТ. Гарантираме автентичността на продукта, както се вижда от съответните сертификати.
 

Свойства и ефекти на Boldenon Multi Pharm

Приемайки Болденон Мулти Фарм, спортистът ще може:
Да ​​увеличи своята мускулатура. Гарантират  се орелефяването, както и изсушаването и плътността на мускулите. В даден момент е възможно да покачите теглото си с около 6 до 8 кг.
Да увеличи своя апетит, което ще повлияе позитивно върху мускулната маса, при положение, че се прилага подходящата диета.
Да увеличи твърдостта и да подобри релефа на своята мускулатура .
Да увеличи издръжливостта си чрез подобрена хематопоеза. Така кислородът ще влиза по-бързо в мускулите, ще се стимулира синтеза на еритропоетин в кръвта. Оттук следва и голямата популярност на препарата сред лекоатлетите и другите спортисти, занимаващи се с аеробни тренировки. 

Химическо представяне на Болденон: 100% анаболна и 50% андрогенна активност в сравнение с тестостерона. Ароматизацията е сведена до минимум, прогестогенната активност е слаба, няма токсичност за черния дроб. Същевременно намаляването на производството на собствения тестостерон е умерено.
Интересен факт: ако Болденона ви се струва твърди скъп, можете да си закупите анаболи на по-ниска цена от нашия каталог.

КАК ДА ПРИЕМАТЕ BOLDENONE MULTI PHARM

Инструкцията за използване на Boldenone са, както следва:
Продължителността на курса е 8-10 седмици;
Оптималната доза е 400-800 mg. Специфичният индикатор зависи от физическата форма, от поставените цели, от опита в използването на фармакологията и други индивидуални показатели. Увеличаването на дозата няма да доведе до повишаване на ефикасността, но ще увеличи увреждането на организма. Жените трябва да приемат не повече от 50-100 mg седмично, в противен случай рискът от вирилизация е висок. Възможни са комбинации с други ААС, като например с  Anavar, Winstrol, Станозолол за изсушаване на мускулите, а с тестостерон и тренболон - за покачване на мускулната маса. След като курсът приключи, изчакайте 2 седмици и започнете следкурсова терапия с с тестостеронови бустери. Те ще помогнат да се възстанови хормоналната система и да се върне производството на тестостерон до нормалното си ниво. След комбинирани курсове с други ААС, ще са необходими и антиестрогени, като например тамоксифен.
Важно: задължително е да се има предвид, че активните вещества могат да бъдат открити при допинг контрола в продължение на 4 месеца лед края на приема.


Отзиви за Болденон Мулти Фарм

Не особено често инжектиране, висока ефективност, качество на мускулите, минималното увреждане на здравето - всичко това е причина за голямото търсене на препарата от страна на професионалистите. Бодибилдърите и спортистите, занимаващи се с вдигане на тежести, го използват преди състезания, когато е необходимо да се увеличи сухата мускулатура. Атлетите го употребяват за повишаване на издръжливостта при аеробни упражнения. Начинаещите не го използват практически поради относително високата му цена.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×