Параболан

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Trenbolone Acetate (100 mg) е мощен анаболен и андрогенен стероид, произведено от Evo Genetics (EG). Той притежава активното вещество тренболон ацетат, стероиден хормон с бърз и силен ефект, с който не всеки аналог може да се сравни. Като допинг на с..
43.00.лв
Производител: Nove Pharma
Tren Acetate 100 от Nove Pharm - модерен стероиден агент с активно вещество тренболон ацетат (мощен анаболен стероид с андрогенно и бързо действие). Лекарството се използва главно в областта на спорта най-вече от опитни спортисти: при продължителни с..
69.00.лв
Tren E 200 от Evo Genetics е тренболон енантат, мощен и дълго действащ анаболен стероид, произведен от Ево Генетикс. Като спортен допинг, той се използва ефективно в курсове за увеличаване на силата и масата. Предлага се под формата на маслен разтвор..
42.00.лв
Това е препарат, който най-често Българските спортисти го наричат Параболан който се характеризира с относително бърз и достатъчно мощен ефект. Tren-Ace (или Тренболон Ацетат) от Titan Healthcare е анаболно-андрогенен стероид, разработен за парентера..
70.00.лв
Trenacet - Тренболон Ацетат 10 ампули от GEP Trenacet - анаболен и андрогенен стероид с бързо действие след приложение. Както негови колеги от други производители, този стероид се използва предимно в спортната практика. Той може да се използва ефект..
80.00.лв
Trenacetat 10amp/150mg Malay Tiger Всеки атлет, състезател или бодибилдър прибягва до анаболните стероиди, с цел да повиши своята форма до възможният максимум. Параболан представлява наименованието на анаболният стероид Тренболон. Тренболон е може б..
96.00.лв
TrenaPlex A 100 Axio Labs Trenbolone Acetate Флакон: 10 мл. Концентрацията на активното вещество: 100 мг / мл. Производител: Axio Labs Активно вещество: Parabolan (тренболон ацетат).  ..
50.00.лв
Trenaplex E 200 Axio Labs Trenbolone Enanthate ​Опаковка: 10 мл. Концентрацията на активното вещество: 200 мг / мл. Производител: Axio Labs Активно вещество: Тренболон Енантат (Trenbolone Enanthate)...
49.00.лв
Trenaver 200 - Тренболон Енантат 10 мл / 200 милиграма от Vermodje Moldova Trenaver 200 – анаболен стероид с нисък коефициент на андроген. Активната субстанция в сърцето на Trenaver 200 е тренболон енантат, който придава огромен брой положител..
73.00.лв
Тренавер - Тренболон ацетат 10мл фалкон от Vermodje Moldova Trenaver A - е стероид със силен анаболен ефект. Той е създаден от молдовската компания Vermodje SRL. В сърцето на Trenaver е активната съставка - тренболон ацетат. Правилната употреба на..
60.00.лв
Опаковка: 10 мл / 10 ампули Концентрацията на активната съставка: 100 мг / мл. Производител: GEP Активно вещество: тренболон енантат (Trenbolone Enanthate). Trenoid – силен анаболен и андрогенен стероид, произведен от фармацевтична компания..
70.00.лв
Опаковка: 10 мл / 10 ампули Концентрацията на активната съставка: 100 мг / мл. Производител: Malay Tiger Активно вещество: тренболон енантат (Trenbolone Enanthate). Trenol 100 – силен анаболен и андрогенен стероид, произведен от фармацевтич..
90.00.лв
Tritrenbolic (150 mg, GEP) - това е изключително мощен анаболно-андрогенен стероиди, смес от 3 Тренболонови естери (Acetate, Enanthate и Hexahydrobenzylcarbonate). За спортни цели, препаратът се препоръчва първо - само за мъже, и второ - за спортисти..
67.00.лв

Тренболон - Параболан


Този стероид е широко използван във ветеринарната медицина за значително увеличение на масата, при едър рогат добитък. В действителност, при приложението му при животни може да се наблюдава увеличение от 50-80 кг чисто месо в продължение на 2 месеца. Заради тези негови способности стероида е бил забелязан от спортисти и бързо навлезе в света на бодибилдинга. Още през 80те години културистите го използваха, за да увеличат мускулните си размери. Какъв е ефектът на тренболон - време е да се изправим очи в очи с легендарния стероид и да получите най-подробната информация.
 Тренболон в химическата си структура наподобява един от най-популярните съединения, принадлежащи към групата на анаболни стероиди с андрогенна активност. Казано по-просто, тренболон е подобен на нандролон, като и двете принадлежат към класа на 19-нор стероиди. В контраст, нандролон и тренболон се употребяват за покачване на телесната маса в различно качество, без прекомерно задържане на вода и мастни натрупвания. 
Параболан перфектно стабилизира андроген рецепторите. Някои учени твърдят, че няма по-добър продукт в света, който толкова много да показва своята "връзка" с андроген рецепторите. Както е известно стероидът се свързва с тези рецептори и по-ефективно активира процеса отговорен за увеличаване на мускулната маса. Има достоверни научни доказателства в подкрепа на твърдението, че силата на връзката със споменатия рецептор има пряко въздействие върху намаляването на мастната тъкан. Параболан значително влияе на задържането на азот в мускулната тъкан. Нека припомним, че тези високи нива на азот в мускулите, са основни фактори на анаболизма. Също така той има невероятна способност да се свързва с рецепторите на глюкокортикоиди. В този случай, за "лошия" хормон кортизол, няма да може да упражнява своето негативно влияние и културистите по-лесно наддават на тегло. Нека обърнем особено внимание на капацитета за усвояване на тренболон и максимизирането на хранителния прием. Това означава, че витамините и минералите се абсорбират в организма по-добре. Всъщност, ефектът от това разпределение на необходимите компоненти за изграждане на мускули включва покачване на мускулна маса, а не отлагане на мазнини или задържане на вода. В същото време абсорбцията на витамини и минерали, дава възможност на организма да увеличи своята функционалност и благосъстояние, по този начин се подобрява здравето и качеството на живота по време на стероидния цикъл. Действието на тренболон изразява и друг механизъм, свързва се със сателитните мускулни клетки. Клетките са предшественици на мускулите и запазват способността им на делене, миграцията и синтеза са включени във възстановяването и растежа на скелетната мускулатура. Тренболон увеличава тяхната чувствителност към IGF-1 (инсулин-подобен растежен фактор). Тези процеси провокират синтеза на протеин, който подчертава феноменалната способност на тренболон в изграждането на мускулна маса. Химичната структура на тренболон предизвиква устойчивост на ензима ароматаза. Това означава, че дори и една малка част от използването на тренболон не подлежи на преобразуване на естроген. Липсата на естроген предупреждава за проблеми с гинекомастия и прекомерно задържане на течности или натрупване на излишни мазнини в тъканите.
 
Параболан не подлежи на ферментацията в 5-алфа редуктаза. Trenbolone стимулира производството на кръвни клетки, които могат да бъдат полезни и за други спортове освен културизма. Получените червените кръвни клетки са в състояние да оптимизират доставката на кислород, който доставя мощна транспортна система на кръв. В резултат на това, се забавя подкиселяването на мускулите, и спортистът може да извърши повече работа за единица време. Тази повишена функционалност може да бъде полезна и при културисти в етапа на релеф.

 
Тренболон ацетат – Тренболон Енантат

Това са най-популярните в търговската мрежа естери на тренболон, с различни степени на освобождаване на стероида в кръвта. Те се различават по - полуживотът им в в кръвта и честотата на инжектиране. Тренболон ацетат се препоръчва да се прилага на всеки втори ден, но мнозина отбелязват, че ефектът на тренболон намалява в рамките на 24 часа, и трябва да се прилагат по-чести инжекции - всеки ден в доза от 50 мг. По този начин постоянно се поддържа високо ниво на концентрация в кръвта. Много спортисти използват тренболон ацетат, поради значителния му ефект от изгаряне на мазнините. Тренболон енантат забавя освобождаването на активната си съставка в кръвта в период от 12-14 дни. Така при него се избягват прекалено честите инжекции. Достатъчно е да се приложи веднъж седмично.

Параболан за релеф (Тренболон Ацетат)
Параболан е в състояние да повлияе на разпадането на мастна тъкан. Това явление се дължи на разпределението на използването на хранителни компоненти – което беше споменато по-горе. Също така той засяга афинитет към андрогеновите рецептори, които са не само в мускулите, но и в мастната тъкан. Проучванията показват, че колкото повече са тези рецептори, толкова по-малко мазнини. Най-значими и очевидни последици върху мускулния релеф се показват когато параболан се приема в комбинация с други анаболни стероиди. Популярността му от комбинации за тренболон е много широка, но най-известните комбиниращи медикаменти са Винстрол и Кленбутерол. Също така добри резултати се наблюдават при комбинации от тренболон със следните стероиди: Masteron, станозолол, primover, Анавар.
Дозировка Тренболон Ацетат: 50 мг дневно или 100 мг през ден.
 
Параболан за маса (Тренболон Енантат)
Този препарат е мощен стероид с бавно действие, който се използва в стероидни цикли за маса. Най-голяма ефективност се наблюдава в комбинации с други стероиди, който са със същото действие. Най-добрият негов компонент е тестостерон енантат. Освен това, към тях може да се включат и други стероиди: Метандростенолон, Turinabol в дозировка: 50 мг дневно, а Тестостерон енантат: 250 мг - веднъж на 3-4 дни.
 
ВЪЗМОЖНИ НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ ОТ ПАРАБОЛАН
Стероидът потиска ендогенния тестостерон, но не толкова, колкото нандролон или тестостерон. Поради това се използва в кратки стероидни цикли 2-4 седмици. Понякога може да се появи кашлица, но това явление е кратко и няма да доведе до нищо лошо.

 

×
×
×
×
×
×
×